The Dutch Tile Project

Sinds we in 2023 begonnen zijn, is het onze missie geweest om vreugde te verspreiden en mensen aan het lachen te maken met onze kunstwerken, waar ter wereld je ook bent.

Delfts Blauw uit Amsterdam

We zijn een jonge, creatieve groep kunstenaars, gevestigd in het prachtige Amsterdam, met een passie voor het nieuw leven inblazen van de traditionele kunst van Delfts Blauwe Tegels.

Onze tegels halen inspiratie uit de rijke geschiedenis van Nederland en traditionele Delfts Blauwe Tegels. Maar we geven er een eigentijdse twist aan, waardoor we unieke en moderne stukken creëren die in elk huis passen.

Vakmanschap

Elke tegel wordt met grote zorg vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en technieken, waardoor elk stuk van topkwaliteit is. Onze tegels zijn niet alleen prachtig, maar ook veelzijdig en duurzaam, ideaal voor gebruik in elke kamer van het huis.

Ontwerpen

Bij ons vind je een divers assortiment aan ontwerpen en stijlen om uit te kiezen, of je nu op zoek bent naar een opvallend statement-stuk of iets subtiels en ingetogens. Daarnaast bieden we ook op maat gemaakte ontwerpen aan. Dus als je een specifiek idee in gedachten hebt, staan we klaar om met je samen te werken en je visie tot leven te brengen.

Neem contact op

Word onderdeel van onze wereldwijde community